Genoplev den kærlighed ved første blik, du oplevede første gang du så dit barn!

Hos Babyposter.dk har vi gjort det muligt, at du kan mindes et af de største øjeblikke i dit liv hver dag! Ved hjælp af vores innovative designværktøj, kan vi skabe et 1:1 skala print af din baby. Det eneste du skal gøre, er at trykke ''Design din egen'', og derefter skal du udfylde felterne, der gør det muligt at skræddersy plakaten, så den passer til din babys informationer.

Du vil også have mulighed for at vælge mellem 5 forskellige baggrundsfarver og 3 forskellige illustrationstyper. Alle illustrationerne er lavet i tidløst design, så plakaten altid vil være en stilfuld tilføjelse til dit hjem. Illustrationen vil tilpasse sig til de informationer om vægt og højde du indtaster om din baby, og du kan se et live preview af hvordan plakaten kommer til at se ud.    

Hvis ikke du passer på, er din baby ved et øjeblink pludselig blevet teenager. Dit barns første par år får du aldrig igen. Husk at sæt pris på dem og hyld dem i hverdagen. Tro os, vi snakker af erfaring. Følelsen af at livet er suset forbi lige for næsen af en, ønsker vi ikke, at andre også skal opleve.

Design din egen plakat i dag, og bliv mindet om hvor unikt og dejligt et væsen, du har været med til at skabe. 

Hvorfor skal du vælge os?

Andres papir efter et par år

Ja, vi indrømmer det. Der er andre, som er billigere end os. Her er hvorfor. Når det kommer til plakatpapir og print er kvalitet det sidste man skal spare på. 

Derudover har vi hos Babyposter.dk valgt at tage den miljøbevidste rute. Derfor sendes alle vores pakker med bionedbrydelig og miljøvenlig emballage, så du kan handle hos os med god samvittighed!

Vores papir efter et par år

Vores vision med Babyposter.dk er, at skabe et minde, der holder for livet. Det kan vi garantere ved at printe på 235 grams mat satin papir, som holder i markant længere tid end det papir, der normalt bliver printet plakater på. 

Det gør også man får langt mere kontrast i farverne vores plakater. Vi kan snakke i timevis om vores kvalitet, men det er noget du er nødt til at opleve i virkeligheden.

Hvad med miljøet?

Alt hvad du modtager fra os er enten FSC certificeret eller lavet af genanvendeligt materiale. Når vi siger alt, mener vi ALT. Selv vores emballage er miljøvenlig. Derudover printer vi først din plakat, når den er bestilt, og vi sender den afsted direkte fra vores printlager i Århus til dit dørtrin. Dermed går der aldrig noget papir til spilde og leveringen af din pakke er så miljøvenlig som muligt. Så hvis du, ligesom os, også går op i miljøet, kan du trygt handle hos os.